Helló nálunk!

"fiatalos, barátságos, modern, családias, lendületes és mindig izgalmakkal teli!

ilyenek vagyunk Mi ...

Társulatunk 2006-ban alakult.
A tradíciókat ápolva, a hagyományokat tovább örökítve az innovatív, fiatalos és modern kor igényeihez igazodva igyekszünk átadni tanítványaink számára a tánc tudását és a szereplések nyújtotta élményeket.

Különböző stílusokban, számtalan zenei műfajban, különleges eszközökkel, színpadi látványelemekkel tarkított előadások, saját fejlesztésű szabadalmazott kellékek teszik egésszé társulatunkat. A profi oktatói gárda, számos területről magas szervezői tapasztalatokkal rendelkező vezetői csapat, széleskörű mozgásművészeti tudással rendelkező trénerek és lelkes szülői munkaközösség erősíti azt a munkát, amely igazi élménytnyújt  minden táncosunk, barátunk és a produkcióinkat néző közönség számára is.

Eddigi sikereiket is bizonyítja, hogy az elmúlt években; Olaszország, Portugália, Törökország, Svájc, Németország, Lengyelország, Románia, Belgium, Franciaország és Spanyolország is élvezhette a csoportjaink bemutatóit.

A latin-amerikai, show és revü táncok mellett hazánkban a "led dance" egyedi látványtánc meghonosítóiként az ország legnívósabb rendezvényein, országos és nemzetközi óriásvállalatok kis és nagyrendezvényein is számtalanszor szerepeltünk már.

A LedDance Hungary™ önálló társulatként működik immár 5 éve. Tagjaink számára kedvezménnyel biztosítjuk a ledes csapatokban való táncoktatást.

 • A klasszikusoktól napjaink legmodernebb slágerein át, a gépzenétől kezdve az ütőhangszeres kíséreten át számos élőzenekari bemutatóval egybekötve is bemutatásra kerülnek táncaink.
 • Már 4 éves kortól várjuk a jelentkezőket! Ovis csoportjainkban játékos módon sajátítják el a tánc és a botforgatás alapjait növendékeink.
 • A legkedvezőbb havidíj mellett, többféle kedvezménnyel és támogatással segítjük tagjainkat és a rászoruló családokat is.
 • Egyedi kosztümök, látványos jelmezek, kiegészítők és csodaszép táncruhák színesítik koreográfiáinkat.  Több szövetség tagajai is vagyunk, ezáltal fesztiválok, versenyek tánctalálkozók állandó résztvevőiként országszerte nyújtunk megmutatkozási lehetőséget a gyermekek számára.
  Számtalan kiemelt arany  díszoklevél ékesíti eredménytáblázatunkat.

  Utazz velünk hazánk megannyi városába és tarts velünk külföldi turnékra is! Megannyi településsel ápolt évek óta tartó együttműködéseink révén sűrűn akad lehetőség megismerni hazánk értékeit is. Határon túli bemutatók mellett európai turnékra érkező meghívásoknak is eleget teszünk.

  Sok-sok közös programmal, családi napokkal, évente 2 alkalommal minősítő gálaműsorral is készülünk.

  Színpompás ruhák, egyedi kellékekés eszközök, varászlatos látványvilág!

  VÁRUNK SZERETETTEL!  Dér István

  Művészeti & Produkciós vezető

  ........