Táncolj!

Tündökölj! Szárnyalj velünk!

TRADICIONÁLIS MAZSORETT

már a legkisebbeknek is

A fúvószenekari menetkíséret hagyományaira épülő klasszikus mazsorett formáció.

Csoportjaink fesztiválokon, minősítő versenyeken számos arany és kiemelt arany minősítéssel büszkélkedhetnek.

Számos eszköz; pompon, mazsorett bot, zászlók teszik színessé a látványos formációkat.

Minden korosztálynak ajánjuk!

Vidéken Hosszúpályiban, Monostorpályiban is külön csoportba jelentkezhetnek Lakatos Klaudia oktatónál.


LedDance Hungary

Egyesületünktől különálló társulat!

12 éves kortól | bővebb információk
www.exclusivesecret.hu

Mazsorett és/vagy showtánc csoportba való beiratkozás  mellet választható plusz foglalkozás heti 1 alkalommal. Az általános havidíjon felül tagjainknak kedvezményesen a részvételi és ezközbiztosítási díj havonta +3000-Ft. 

Csak led csoportba való jelentkezés esetén kérjük a fenti honlpcímet keressék! A led csoportot külön kezeljük!SHOW-MAZSORETT

4 éves kortól

A modernebb, táncos lépésekkel kombinált és  akár gimnasztikai elemekkel összekapcsolt botforgatás csoportban, duóban, szólóban egyaránt. Szalagokkal, pon-pomokkal, karikákkal és megannyi látványos eszközzel kerülnek színpadra a látványos koreográfiák számos zenei stílusban.

SHOW & LÁTVÁNYTÁNC

a felsőtagozattól az egyetemistákig...

Latin-amerikai táncok, revü produkciók, népek-nemzetek táncai, musicalek, színpadi látványokkal és kellékekkel kiegészült koreográfiák.

Tánc és színpadi mozgás ötvözete.

Miért válassz Minket?

  • A klasszikusoktól napjaink legmodernebb slágerein át, a gépzenétől kezdve az ütőhangszeres kíséreten át számos élőzenekari bemutatóval egybekötve is bemutatásra kerülnek táncaink.
  • Már 4 éves kortól várjuk a jelentkezőket! Ovis csoportjainkban játékos módon sajátítják el a tánc és a botforgatás alapjait növendékeink.
  • A legkedvezőbb havidíj mellett, többféle kedvezménnyel és támogatással segítjük tagjainkat és a rászoruló családokat is.
  • Főként kislétszámú csoportokban tartjuk foglalkozásainkat, hogy kellő figyelmet tudjunk szentelni minden táncosuknak. Rendszeresen biztosítunk ingyenes plusz órákat, felzárkóztatókat akár egyénileg is!
  • A tradicionális mazsorettől kezdve, a latinos pörgős formációkon át, népek - nemzetek táncai, revü és színpadi táncok egyaránt megtalálhatóak paletánkon. A különböző stílusokban és csoportokban való részvétel esetén is egy tagdíjat kell csak fizetni.
  • Városi, megyei és országos rendezvények mellett, céges és intézményi szerepléseink is szinte hetente vannak. Fellépési és szereplési lehetőség folyamatos a bemutatkozásra.
  • Az első szárnycsapások után szárnyalj velünk versenyekre, fesztiválokra! Több szövetségben is tagok vagyunk, így negyedévente alkalom nyílik a versenyszellemű táncosaink megmérettetésére is.
  • Utazz velünk hazánk megannyi városába és tarts velünk külföldi turnékra is! Megannyi településsel ápolt évek óta tartó együttműködéseink révén sűrűn akad lehetőség megismerni hazánk értékeit is. Határon túli bemutatók mellett európai turnékra érkező meghívásoknak is eleget teszünk.
  • Sok-sok közös programmal, családi napokkal, évente 2 alkalommal minősítő gálaműsorral is készülünk.
  • Színpompás ruhák, egyedi kellékekés eszközök, varászlatos látványvilág!